In het Haerenkwartier in Oosterwolde vernieuwt aannemer Nijhuis Bouw in opdracht van woningcorporatie Actium 170 woningen. De initiële aanvraag die Nijhuis kreeg ging over het gasloos maken en verbeteren van de gedateerde woningen.

De toegepaste Kingsize wanden en de prefab meterkast worden compleet aangeleverd en ingehesen. Kingsize wanden bestaan uit een vlaskern, die aan weerskanten is voorzien van een vezelversterkte plaat, en kunnen tot wel 4,5 m lengte geleverd worden. Sleuven voor buizen, leidingen en elektradozen, verjongingen en andere frezingen worden in de fabriek reeds geïntegreerd. Alles is van te voren afgestemd. Deze slimme manier van produceren vergroot niet aleen de bouwsnelheid, maar vermindert ook de arbeid op de bouwplaats, minimaliseert de transportbewegingen in de woonwijk, wat weer leidt tot minder CO2-uitstoot, en reduceert zo het afval op de bouwplaats.

PUBLICATIES
Slim bouwen met Faay

Het gemak waarmee gebouwd kan worden is echt een enorm voordeel van FAAY wandpanelen. De wand bestaat uit een massieve kern met aan weerszijden een gipskartonplaat. Stijl- en regelwerk, isolatie en eindbeplating zijn in één paneel samengevat.

353 vooroorlogse sociale huurwoningen krijgen complete make-over

Na drie jaar van voorbereidingen en testen was het eigenlijk zover: eind 2019 keurden de bewoners van de buurt Complex 507 in Lombok-West (Utrecht) de plannen goed, waardoor in april gestart kon met de grondige renovatie van 353 sociale huurwoningen.

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.