Skip to main content

50 jaar Faay – een kijkje in het (werkzame) leven van Cees Faay

By 19 januari 2017juni 27th, 2017Algemeen, Nieuws
Faay Wanden en Plafonds - 50 jaar Cees en Faay

Geboren in 1943, in het kleine dorpje Lopik. De oorlog was nog in volle gang. Mijn jeugd bracht ik door in Lopik en na de lagere school ging ik in Utrecht naar de LTS, waarna ik ook nog de UTS en de MTS met goed gevolg doorliep.

Mijn broers Jan en Arie hadden ondertussen een allround aannemersbedrijf gevormd en ook ik kwam daar op de loonlijst.

De militaire dienst bracht tijdelijk roet in het eten, maar uit dienst gekomen en teruggekeerd naar de fabriek in Lopik begon daar eigenlijk het grote avontuur.

De prefab bouwgedachte is daar ontstaan. En de ideeën zijn ook uitgewerkt. Uiteindelijk is daar de Faay scheidingswand geboren. De wand die aan de wieg stond van Faay Vianen B.V.

Wat begon als werk, is een hobby geworden. En nog steeds.

De rest van mijn levensverhaal en mijn drive kunt u lezen in mijn boek “vijftig jaar”. Een boek vol ervaringen, verhalen en anekdotes. Wilt u het boek ontvangen, stuur dan een e-mail met daarin uw gegevens.

En heeft u het boek met plezier uitgelezen, dan zou ik het erg op prijs stellen als u als blijk van dank een bijdrage wilt doneren aan KWF.  Door te doneren levert u een bijdrage aan de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker. Met uw donatie kan gewerkt worden aan een gezonde toekomst voor iedereen.

Dank hiervoor.

Groet,
Cees Faay

Faay Wanden en Plafonds - KWF kanker bestrijding - Doneren