Het probleem

GGZE wilde een onderkomen realiseren waar familie van patiënten kunnen overnachten. Maar ook gasten van PSV die op trainingsstage zijn bij de Herdgang moeten de mogelijkheid hebben op een rustige verblijf in een van de hotelkamers.
Maar naast een rustig verblijf is ook een gevoel van veiligheid erg belangrijk. Een veilig gevoel hangt immers nauw samen met een rustige nacht.

De oplossing

Voor de plafonds in Landgoed de grote Beek is daarom gekozen voor het 2resist® 60 ceiling system van Faay. Een demontabel brandwerend plafondsysteem wat met 60 minuten brandwerendheid een betrouwbare bescherming biedt bij brand.

Het 2resist® ceiling system bevat innovatieve plafondpanelen die autonoom – exclusief de bovenliggende constructie – garant staan voor een hoge brandwerendheid van 60 minuten. De plafondpanelen bieden door hun eigen kwaliteiten – dus onafhankelijk van de montageconstructie – een brandwerendheid van 60 minuten.

Het systeem bestaat uit slechts twee componenten: brandwerende Promat panelen en Faay bevestigingsprofielen. De panelen bevatten een brandwerende randprofilering aangebracht door een hypermoderne CNC frees in de Faay fabriek. De panelen worden bevestigd in een verdekte, vrijdragende ophangconstructie met een grote overspanningscapaciteit (ophangpunten op elke 3 m).

Overige projecten

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.