Gebouwen transformeren en renoveren,

met duurzame FAAY scheidingswanden

0
minuten brandwerend
Faay Wanden en Plafonds - ecologische en duurzame Separatiewanden - Kalsbeek College

Van kantoorgebouw naar studentenhuisvesting. Van verzorgingshuis naar startersappartementen. Van woning naar levensloopbestendige woning, bijvoorbeeld om ouderen en zorgbehoevenden langer zelfstandig te kunnen laten wonen. Zomaar wat actuele voorbeelden waar transformatie het kernwoord is. Ook schoolgebouwen moeten duurzaam en flexibel indeelbaar blijven: gebruikerswensen ten aanzien van gebouwen in het onderwijs wisselen vaak jaarlijks.

Snel en efficiënt

Voor al dit soort toepassingen zijn de massieve droogbouwwandsystemen van Faay de snelste en hoogwaardigste oplossing. En de voordeligste bovendien: onze wandsystemen laten zich gemiddeld 40% sneller monteren dan traditionele. Bovendien blijven de geplaatste wanden desgewenst flexibel verplaatsbaar. Zo kan altijd optimaal aan de veranderende wensen van zowel de gebouweigenaar als de eindgebruiker tegemoet worden gekomen.

Ecologische en duurzame oplossingen

Faay Vianen is dé specialist in ecologische, herbruikbare afbouwsystemen, voor de (her)indeling van bestaande en nieuwe interieurs.

Met onze wanden, plafonds en prefabtotaalconcepten komt u snel en eenvoudig tot écht duurzaam transformeren en renoveren.
Immers, onze producten zijn biobased, zoals onze wandpanelen op basis van hernieuwbare grondstoffen (vlasscheven).

Voordelen FAAY wand- en plafondproducten:

  • zeer hoge brandwerendheid tot 120 minuten mogelijk (zowel wand als plafond)
  • hoog thermisch en akoestisch comfort
  • ecologische productie
  • op basis van hernieuwbare, duurzame grondstoffen/biobased materialen
Faay Wanden en Plafonds - Separatiewanden ecologisch duurzaam - Plafond