Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FAAY op de Horecava 2017

maandag 9 januari, 2017 08:00 donderdag 12 januari, 2017 17:00

Faay Wanden en Plafonds - Quiet Room Faay
Faay Wanden en Plafonds - Quiet Room Faay

Van 9 t/m 12 januari 2017 staan wij samen met onze partner Quiet Room op de vakbeurs Horecava. In een speciaal voor de beurs gebouwde hotelkamer met Quiet Room label presenteren wij onze Faay wanden die een maximale geluidsisolatie behalen van 59 dB.

U kunt ons vinden in Hal 1, stand nr. 01.580.

Geluidsoverlast in hotels is klacht No. 1.

De stichting Quiet Room speelt hierop in met het Quiet Room label. Dit is het eerste en enige keurmerk ter wereld voor een stiller comfort in de hotelkamers. Hotels geven steeds meer gehoor aan de vraag van reizigers naar stille hotelkamers en laten hun kamers keuren en certificeren. Maar omdat niet alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label, neemt ook de vraag naar geluidsisolatie en renovatie toe.

In reactie op deze ontwikkeling heeft het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), initiatiefnemer van het QR-label, het Quiet Room® Design & Build Totaalconcept ontwikkeld in samenwerking met haar kennispartners op het gebied van geluidsisolatie. Dit turnkey pakket omvat alle benodigde kennis en geluidswerende maatregelen om hotelkamers stiller te maken, plus de certificatie voor het QR-label. Dé turnkey oplossing voor hotels die hun kamers snel en efficiënt willen aanpassen aan de nieuwe stiltetrend en zo hun gasten meer comfort willen bieden.

Faay Vianen is er, als partner van Quiet Room, trots op dat onze geluidsisolerende (voorzet)wand- en plafondoplossingen bijdragen aan het (slaap)comfort van hotelgasten wereldwijd.

Gegevens

Begin:
maandag 9 januari, 2017 08:00
Einde:
donderdag 12 januari, 2017 17:00
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.horecava.nl

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein
Amsterdam, 1078 GZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie