Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Renovatie en Transformatie 2016

dinsdag 12 april, 2016 donderdag 14 april, 2016

Renovatie & Transformatie 2016 vindt plaats tijdens de Week van de Bouw, van 12 tot en met 14 april 2016 in Brabanthallen Den Bosch.
Drie dagen lang komen ijzersterke, gespecialiseerde beurzen samen met festivals, uitreikingen, presentaties en thematische routes. Naast Renovatie & Transformatie vindt u hier bijvoorbeeld ook de BouwBeurs, GEVEL, Material Xperience en het nieuwe Interior Innovations.

De Week van de Bouw is het antwoord op veranderende patronen in de bouwsector. De tijd van grootschalige nieuwbouw ligt achter ons; renovatie en transformatie ontwikkelen zich tot groeimarkten. Het is noodzakelijk kosten te besparen en technische innovaties snel toe te passen. Conceptueel (prefab) bouwen is een onomkeerbare trend. Binnen afzienbare tijd wordt 25 procent van de nieuwbouw op deze wijze geproduceerd.

De productieketen verandert van aanbod- in vraaggestuurd, van massaal naar series van één. Ontwikkelaars, financiers, aannemers, architecten en toeleveranciers kiezen hierin nieuwe posities en gaan op andere manieren met elkaar samenwerken. Te denken valt aan de architect, wiens rol verschuift richting projectontwikkelaar. Of aan woningbouwverenigingen die de toeleverende industrie en aannemerij uitdagen om met nieuwe, flexibele oplossingen te komen.

In de Week van de Bouw kunt u met al deze nieuwe partijen, in hun nieuwe rollen en samenwerkingsvormen, communiceren en een relatie opbouwen.

Gegevens

Begin:
dinsdag 12 april, 2016
Einde:
donderdag 14 april, 2016
Site:
www.renovatiebeurs.nl

Locatie

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Diezekade 2
's-Hertogenbosch,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie