FAAY Expert de professional
op het gebied van het toepassen
van Faay producten

Uw montage­partner
van FAAY producten

FAAY Experts zijn door Faay geselecteerde montagebedrijven. Kies je voor een FAAY Expert, dan ben je verzekerd van een gespecialiseerde verwerker van FAAY wanden en plafonds.

De Expert beschikt over de kennis wat betreft de producten van Faay, de toepassingen van de diverse systemen en de calculatie van het project. Kan u adviseren betreft brandwerende- en of geluidswerende oplossingen en afwerkingsmogelijkheden en monteert uw project op professionele wijze.

Landelijke spreiding

De vakkundig montage wordt verzorgd in heel Nederland middels onderstaande geselecteerde montagebedrijven. Zo zorgen wij er voor dat onze kwaliteitsnormen gehandhaafd blijven.

Kwaliteit

Met een FAAY Expert krijgt u altijd het juiste advies voor het beste product of oplossing voor uw situatie en bent u verzekerd van de juiste verwerkingswijze/methode. Het motto van FAAY is ‘Kwaliteit wint altijd’. Faay staat daar voor en haar producten zijn dan ook zwaar beproeft door middel van een groot aantal brand- en geluidtesten door instanties als Efectis, LBP Sight, Nieman®, DPA, Equipe Adviseurs, SKH en SHR.

Expertise

De FAAY Expert is gespecialiseerd in montage en afwerking van FAAY wanden en plafonds. Naast hun eigen kennis wat betreft de producten van Faay, kunnen zij ook altijd bij Faay consultants terecht voor ondersteuning; van calculatie en advisering tot technische begeleiding.

Training

Naast technische ondersteuning worden de FAAY-Experts regelmatig bijgeschoold middels cursussen en trainingen. Deze zijn interdisciplinaire van opzet zodat alle aspecten van Faay binnenwanden en plafondsystemen aan de orde komen.

Onze FAAY experts

Meer weten over onze experts? Klik op onderstaande logo’s.

Kom kijken bij FAAY Experience

Voor meer inspiratie en informatie betreft onze producten kunt u terecht bij ons Experience center. Hier ontdekt u wat uw mogelijkheden zijn en helpt een FAAY Expert u bij het kiezen van de juiste oplossing.

Vanwege de Corona-richtlijnen zijn de fysieke bezoeken niet (meer) mogelijk.
Vul via onderstaande knop uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een (evt. virtuele) bezoek in te plannen.

©FAAY 2024
FAAY-Expert is onderdeel van FAAY Vianen