Skip to main content

Faay heeft nu ook twee C2C-certificaten!

By 10 april 2017februari 14th, 2018Nieuws, Nieuws op homepage

Voor MVO en duurzaamheid in het bedrijfsleven kan er geen aandacht genoeg zijn. Cradle-to-cradle, C2C, is een zienswijze die binnen dat kader steeds méér aandacht krijgt. Zoals onlangs in Venlo, tijdens het C2C-Congress van 21 t/m 23 maart. 

Faay Wanden en Plafonds - C2C certificaten

Venlo heeft als eerste regio ter wereld het C2C-principe omarmd en wil samen met alle partijen in de regio laten zien dat een duurzame wereld écht werkelijkheid kan worden.

Vanzelfsprekend levert Faay hier graag een bijdrage aan! We hechten immers bijzonder veel waarde aan duurzame producten én een duurzaam productieproces. Daarom is ook Faay partner van het C2C-Congress Venlo en werken we, samen met de gemeente Venlo, vanuit het C2C-principe.

Het congres kreeg voor Faay Vianen een extra feestelijk tintje doordat we op 22 maart ons C2C-certificaat uitgereikt hebben gekregen. Sterker nog, we mochten er twee ontvangen:

  • het Flax board – Gypsum Drywall basic-certificaat voor de wandpanelen GP22, VP54, VP70 en VP35;
  • het Flax board – Fibre Drywall basic-certificaat voor de wandpanelen SP54, HV84 en VK50.

De certificaten werden uitgereikt door Geoffrey van Elderen, directeur Consultancy van advies- en ingenieursbureau Tebodin, de geaccrediteerde assessor.

De C2C-certificaten zijn weer een bewijs dat Faay Vianen duurzaamheid door alle aderen van het bedrijf heeft stromen. Uit eerdere inspanningen op dat gebied zijn immers al veel mooie beloningen voortgekomen, in de vorm van diverse (inter)nationale erkenningen en certificaten. Denkt u daarbij aan ISO 14001/milieu-effecten en ISO 9001/kwaliteitsmanagement, KOMO, FSC® en PEFC.