Skip to main content

FAAY op de Building Holland aanwezig

By 3 maart 2016maart 3rd, 2017Nieuws
Faay Wanden en Plafonds - Building Holland - RAI Amsterdam

De toekomst van de bouw- en vastgoedsector staat centraal van 22 t/m 24 maart 2016 in de RAI Amsterdam. Building Holland brengt ook in 2016 alle schakels in de bouw en vastgoed samen. De beurs waar flexibiliteit, comfort en gezondheid de sleutel vormen.

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s waar ook wij onze ontwikkelingen, innovaties en concepten zullen tonen. Met onze prefab unit staan wij in de Concept Area ‘Zorgvastgoed’ en in de Concept Area ‘Renovatie en transformatie’ laten wij onder andere ons demontabele brandwerende 2resist plafondsysteem zien.

Nieuwsgierig geworden? Dit en andere noviteiten laten wij u graag zien tijdens Building Holland. U bent van harte welkom op onze stand 09.073.

Registreer u direct voor gratis toegang tot Building Holland en ontmoet 150 partners en duizenden beslissers uit de integrale branche, neem deel aan inspirerende kennissessies en praat mee over de toekomst van de bouw en vastgoed.

Building Holland is hét driedaagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 10.000 bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.

De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen, netwerken, van elkaar leren en in de gehele bouwketen beter samenwerken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met de beurs Building Holland. Het resultaat is een inspirerende beurs, een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee u waardevolle contacten kunt op doen.

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!