FAAY Expert:

voor de juiste montage van
Faay wanden in uw project!

Faay Wanden en Plafonds - VP70 - Schreiner

Faay is gespecialiseerd in de productie van milieuvriendelijke scheidingswanden en plafondsystemen geproduceerd op basis van vlasscheven en gipskarton, met uitzonderlijke eigenschappen.

De wanden zijn stootvast, hoog geluidsisolerend en brandwerend, thermisch isolerend, schroefvast, flexibel en zeer snel te monteren.

FAAY wand- en plafondsystemen zijn zeer geliefd bij verschillende sectoren in de binnenafbouw zoals nieuwbouw en renovatie.

FAAY wand- en plafondsystemen kenmerken zich door hun flexibiliteit, kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik.

Snelle, eenvoudige en vakkundige montage

Kies je voor een door FAAY Expert geselecteerd montagebedrijf, dan ben je verzekerd van een gespecialiseerde verwerker van FAAY wanden en plafonds.

De Expert beschikt over de kennis wat betreft de producten van Faay, de toepassingen van de diverse systemen en de calculatie van het project. Kan u adviseren betreft brandwerende- en of geluidswerende oplossingen en afwerkingsmogelijkheden en monteert u project op professionele wijze.

De geselecteerde verwerkers geven goed advies over de montagemogelijkheden en bieden oplossingen in moeilijke situaties.

Met een FAAY Expert krijgt u altijd het juiste advies voor het beste product of oplossing voor uw situatie en bent u verzekerd van de juiste verwerkingswijze/methode.

0
50% besparing op montagetijd!

Geselecteerde
FAAY-Experts

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking in 2018 met deze door Faay gecertificeerde Experts.

Landelijke spreiding

De vakkundig montage wordt verzorgd in heel Nederland middels geselecteerde montagebedrijven. Zo zorgen wij er voor dat onze kwaliteitsnormen gehandhaafd blijven.

Experts gezocht!

Voor een aantal provincies zijn wij nog op zoek naar enthousiaste experts van onze FAAY producten. Bent u een gespecialiseerde verwerker, wil u graag werken met de producten van Faay en heeft u interesse om deel uit te maken van ons netwerk neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Scholing
Naast onze technische ondersteuning bieden wij cursussen voor onze Experts aan. Onze cursussen zijn interdisciplinaire van opzet zodat alle aspecten van Faay binnenwanden en plafondsystemen aan de orde komen.

Begeleiding en Advies
Natuurlijk zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor advies en ondersteuning. Ook is het mogelijk om aanwijzingen van een van onze Rayonmanagers op locatie te ontvangen.

Ontwerp ondersteuning
Wij ondersteunen altijd bij het maken van de benodigde capaciteitsberekeningen en ontwerpen.