Skip to main content

Faay Vianen B.V. wint Succes Award

By 24 augustus 2015mei 5th, 2017Nieuws
Faay Wanden en Plafonds - genomineerd succes award 2015

PERSBERICHT

Vianen, 24 augustus 2015

Faay Branchewinnaar ‘Ruw & Afbouw’ Business Succes Award 2015

Faay – Faay Vianen B.V. uit Vianen is uitgeroepen tot branchewinnaar van de “Nationale Business Succes Award 2015” in de sector “Ruw & Afbouw”! Hiermee dingt het bedrijf mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar in het televisieprogramma De Succesfactor wordt uitgereikt.

Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar.
Binnen de branche ” Ruw & Afbouw waren vijf bedrijven genomineerd en Faay is uitgeroepen tot branchewinnaar in deze branche.

De National Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Als branchewinnaar doet Faay automatisch mee aan de volgende ronde. Na een landelijke stemming volgt de finale waarin wordt bepaald wie zich “Winnaar Succes Award 2015” mag noemen.

Naast de overall titel dingt Faay ook mee naar de Business Succes Award voor de Meest innovatieve onderneming én Beste werkgever. Ook zijn we genomineerd voor de sector award voor Beste in High Tech én Beste in Bouw.

Onderscheidend vermogen

Het feit dat Faay continu investeert in nieuwe technologieën en apparatuur ter verbetering van haar producten en diensten en blijft innoveren was voor de nominatiecommissie een van de redenen tot toekenning van deze prijs.

Na de prijsuitreiking zijn er tevens opnames gemaakt voor het tv programma De Succesfactor welke op zondag 6 september jl. werd uitgezonden op RTL7.