Skip to main content

Faay Vianen Onderneming van het Jaar

By 3 november 2015mei 5th, 2017Algemeen, Nieuws

Gisterenavond is in het Van der Valk Hotel in Vianen, Faay Vianen B.V. verkozen tot onderneming van het Jaar Vijfheerenlanden 2015 in de categorie Grootzakelijk. Een fantastische prestatie, waar we supertrots op zijn!

We namen het op tegen het toonaangevende bedrijf Bosal Nederland uit Vianen en ’s werelds grootste fabrikant van glasverpakkingen O-I uit Leerdam.

Faay viel als oer-Hollands familiebedrijf echt op. Opererend vanuit Vianen, waar ook de productie nog steeds plaats vindt. Faay is continu bezig met investeren in nieuwe technologieën en apparatuur om zo ook de kwaliteit van haar producten te kunnen blijven waarborgen. Een familiaire sfeer binnen het bedrijf en sociale betrokkenheid. Betrouwbaar en toegankelijk voor haar klanten en het bewust omgaan met het milieu waren ook enkele speerpunten die eruit sprongen.

De Vianense wethouder Wijnmaalen noemde Faay Vianen vooral ook innovatief. Het feit dat we steeds proberen om vernieuwend te zijn en andere afzetmarkten aan te boren is prijzenswaardig. Hij noemde dan ook Cees Faay die ruim 40 jaar geleden de scheidingswand ontwikkelde en ook een groot aandeel heeft in de ontwikkeling van de prefab units van Faay. Units met de uitstraling van een ‘traditionele’ badkamer, keuken, toilet, maar met de voordelen van prefab.

Al met al hebben we met elkaar een ontzettend leuke avond gehad, met een einde die we niet verwacht maar wel gehoopt hadden! Wij bedanken hierbij ook iedereen die ons gesteund heeft en spreken onze waardering hiervoor uit!