Skip to main content

Speciaal voor de beurs Masters of Luxury (Amsterdamse RAI) heeft CinemaDream samen met Harman en Audiac een luxe thuisbioscoop ontworpen en gerealiseerd om bezoekers te kunnen overtuigen dat dit dé manier is om thuis films te beleven. Thuis een film- of concertbeleving ervaren met een uitgebalanceerd samenspel tussen ruimte, beeld én geluid.

Maar hoe bezorg je deze ultieme beleving met daverende speciale effecten zonder de overige beursbezoekers met geluidsoverlast op te zadelen?

Al snel kwam men uit op de Woningscheidende IW148 Faay-wand. Een wand met een uitstekende akoestische isolatie van 56 dB en daarbij ook zeer snel qua montage.
Inmiddels hebben de opbouw, beurs en afbouw plaatsgevonden. Een fantastisch resultaat.

Mede dankzij de goede voorbereidingen van Faay. Door alle elementen pasklaar aan te leveren kon de opbouw van de thuisbios op de LXRY 2015 nauwkeurig en snel verlopen.

Thuisbiosspecialist CinemaDream uit Buren was dit jaar op de Masters of Luxury in de Amsterdamse RAI vertegenwoordigd. Masters of Luxury is een beurs die sinds de eerste editie in 2002 is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende luxury events in Europa.

Het resultaat was fantastisch en alles is perfect verlopen. Mede dankzij alle keurige omschrijvingen en voorbereidingen vanuit Faay – dank daarvoor!
Michael Huigen van Audiac

Faay levert Woningscheidende wanden IW148 voor Thuisbiosspecialist CinemaDream. Samen met Audiac, Harman International, Sony en CinemaDream werd een complete bioscoop op basis van JBL Synthesis luidsprekers, processing- en versterkertechniek gerealiseerd.

Overige projecten

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!