FAAY wanden in Gastenverblijf Hoogenboom

By 14 januari 2015mei 3rd, 2017Akoestische isolatiewanden, Project, Scheidingswanden

Het probleem

In 2012 is begonnen met de bouw van het Gastenverblijf Hoogenboom door Aannemersbedrijf H. Schouten en in oktober 2012 konden de eerste gasten genieten van een heerlijk verblijf in een rustige natuurrijke omgeving.

Voor het scheiden van de gastenkamers in het verblijf is gebruikt gemaakt van de Isolatiewanden IW90 van Faay. Geluidsoverlast moest beperkt worden tot het minimale. De slanke isolatiewand (90 mm) biedt uitstekende akoestische eigenschappen (50 dB).

De oplossing

Naast de uitstekende geluidswering zorgt deze wand ook voor een goede brandveiligheid en heeft de wand een schroefvastheid van 25 kg per schroef, zónder pluggen of achterhout.

Voor de wanden in de gangen is gekozen voor de Scheidingswand VP70. Deze slanke scheidingswand (70 mm dikte) is dankzij de hogere stijfheid zeer geschikt voor hogere ruimten. De wanden zijn gemaakt van bio-based materialen en hebben een massieve kern van vlasscheven. Daardoor zijn ze brandwerend, geluidwerend en thermisch isolerend. En robuust: ze staan als een huis.

Overige projecten

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.