Skip to main content

Faay wanden in La Place

By 9 oktober 2017oktober 10th, 2017Algemeen, Project

Belangrijk bij de verbouwing, kwaliteit en snelheid.

La Place is de nieuwe eigenaar van de achttien snelwegtoko’s van AC-Restaurants. Al deze AC-restaurants worden verbouwd tot eigentijdse La Place vestigingen. Belangrijk bij de verbouwing is kwaliteit en snelheid.
Dit alles wordt bereikt met heldere uitgangspunten en afstemming van de werkzaamheden vooraf. En natuurlijk met transparantie, korte lijnen, duidelijke afspraken, flexibiliteit en goed overleg tijdens de uitvoering. Om de verbouwing snel gerealiseerd te krijgen zijn er in diverse vestigingen van La Place scheidingwanden VP70 van Faay geplaatst.

Duurzame keuze

De 40 cm brede en 70 mm slanke VP70 panelen zijn gemaakt van bio-based materiaal en hebben een massieve kern van vlasscheven en een toplaag van gipskarton. Daardoor zijn ze brandwerend, geluidwerend en thermisch isolerend. En schroefvast: uitermate geschikt dus voor het monteren van zware elementen aan de wand in het La Place interieur.

La-place-emmen-soep-salade

Snelheid staat voorop

Faay panelen zijn eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één, wat zorgt voor een snelle (en dus kostenefficiënte) montage. Bij het plaatsen van de panelen zorgen de verbindingsveren voor het onderlinge verband en voor de koppeling met vloer en plafond. De panelen kunnen zo een voor een eenvoudig en snel geplaatst worden. De snelheid in de verbouwing was een vereiste. Dit is gunstig voor de doorlooptijd en bijbehorende bouwkosten, maar vooral ook voor de omzet van La Place. Hoe sneller er gebouwd wordt, des te eerder is de La Place vestiging weer draaiende.

In onderstaande La Place vestigingen zijn Faay Scheidingswanden VP70 geplaatst:
La Place Almere
La Place Apeldoorn
La Place Bodegraven
La Place Den Haag
La Place Emmen
La Place Gilze-Rijen
La Place Groningen
La Place Hendrik-Ido Ambacht
La Place Holten
La Place Hoofddorp
La Place Leiden
La Place Meerkerk
La Place Nieuwegein
La Place Oosterhout
La Place Rotterdam
La Place Sevenum
La Place Venray

Overige projecten