FAAY VP54 massieve wandpanelen:

perfect voor tijdelijke huisvesting zoals containerwoningen!

Objecten voor tijdelijke huisvesting – denk aan containerwoningen voor bijvoorbeeld noodopvang – moeten vaak onmiddellijk ter beschikking zijn. Bovendien moet dergelijke huisvesting ook weer snel kunnen worden gedemonteerd omdat ze niet meer nodig is of verplaatst moet worden.

Voorzieningen voor tijdelijke huisvesting zijn dus gebaat bij robuuste, verplaatsbare en snel demontabele scheidingswanden. Met de massieve FAAY VP54 wandpanelen kunnen dit soort wanden razendsnel gerealiseerd worden. Gebruiksklaar en voordelig!

VP54 voor tijdelijke huisvesting

Faay Vianen levert een brede range aan wand- en plafondsystemen waarmee elke ruimte snel en flexibel te compartimenteren is. De 54 mm dikke FAAY VP54 wandpanelen hebben een kern van geperste vlasscheven. Speciaal voor gebruik in de tijdelijke huisvesting zijn de VP54-panelen af fabriek aan beide kanten afgewerkt met vinyl. Direct gebruiksklaar en makkelijk schoon te houden!

Faay Wanden en Plafonds - VP54 Scheidingswand - Transformatie De Ravel
Faay Wanden en Plafonds - VP54 massieve wandpanelen - Winterswijk AZC

± 40% snellere montage

Een VP54-wand laat zich gemiddeld 40% sneller plaatsen dan een traditionele droogbouwwand. Het begint met het uitmeten en monteren van de vloer- en plafondprofielen. Daarna worden de panelen geplaatst, waarbij verbindingsveren zorgen voor het onderlinge verband en voor de koppeling met vloer en plafond. Aan de oersterke VP54-wand kunnen zware objecten zoals radiatoren en kasten gehangen worden, zónder gebruik van achterhout! Worden de panelen niet verlijmd, dan blijft de wand duurzaam verplaatsbaar.

Voordelen FAAY VP54 scheidingswand

  • snel, stabiel en stootvast
  • direct gebruiksklaar: dubbelzijdig met vinyl bekleed
  • gemaakt van duurzame, biobased grondstoffen
  • geschikt voor droge en natte ruimten
  • zeer snel te monteren
  • bijzonder schroefvast zonder achterhout
  • FSC®– en PEFC-gecertificeerd

Meer over Faay Vianen en tijdelijke huisvesting?