Skip to main content

Faay in tv-hit Grenzeloos Wonen!  

By 27 maart 2015juni 6th, 2018Nieuws

Grenzeloos Wonen van RTL4 is in korte tijd een grote publiekstrekker geworden. Al na 5 afleveringen trekt deze tv-hit bijna 650.000 kijkers!

Faay Vianen is er dan ook trots op in aflevering 6 haar opwachting te mogen maken in een item over de na-isolatie van een woning met FAAY PG Roofing elementen. Met deze thermisch isolerende hellenddak-voorzetelementen kunnen schuine dakwanden van binnenuit een veel hogere isolatiewaarde krijgen. Kant-en-klaar, dus snel en eenvoudig, zonder ingewikkelde bouwkundige ingrepen. Makkelijk geld besparen dus! 

Zaterdag 28 maart | 15.30 – 16.00 uur | RTL 4

Faay Wanden en Plafonds - grenzeloos wonen
Faay Wanden en Plafonds - PG60 roofing

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!