Skip to main content

In memoriam
Teus Kleijn

By 12 september 2016april 10th, 2017Nieuws, Algemeen

Met diepe verslagenheid delen wij u mede dat op veel te jonge leeftijd, geheel onverwachts, is overleden onze collega

Teus Kleijn
10 Januari 1965 – 10 september 2016

Sinds 1985 was Teus bij ons in dienst, een tijd waarin wij Teus leerden kennen als een altijd zeer betrokken collega. Teus en Faay werden zowel door ons als onze relaties in één adem genoemd. Zijn kennis is altijd van onschatbare waarde geweest.

Met het overlijden van Teus gaat voor ons een gedreven persoon, een vakman en een zeer gewaardeerde en loyale collega verloren.

Wij wensen Teus’ ouders, zus, zwager en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies en de leegte die hij achterlaat.

Directie en medewerkers

Faay Vianen B.V.
Faay Prefab Products B.V.

 

In verband met de begrafenis zijn wij donderdag 15 september de gehele dag gesloten.

Faay Wanden en Plafonds - Teus Kleijn

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!