Skip to main content
Faay Wanden en Plafonds - Irenehof Panningen - Flexolution - Badkamers
Faay Wanden en Plafonds - Irenehof Panningen - Flexolution - Badkamers
Faay Wanden en Plafonds - Irenehof Panningen - Flexolution - Badkamers

Slimme samenwerking

Neptunus, gespecialiseerd in demontabel bouwen, ontwikkelde een nieuw concept voor tijdelijke huisvesting. Het tijdelijke huisvestingsconcept is een duurzaam en flexibel alternatief voor vaste bouw. Bekijk hier de timelapse van de bouw, gemaakt door Neptunus.

Duurzaam en flexibel

De accommodatie zal voor ongeveer 10 jaar blijven staan. Door het demontabele karakter is het project toekomstproof: bij veranderende behoefte kan het gebouw aangepast worden. Faay Prefab Products leverde de prefab badkamers. De buitenwanden van de prefab units fungeren daarbij als volwaardige binnenwanden; dit levert een besparing op de bouwkosten. Daarbij zijn de materialen herbruikbaar en alle materialen recyclebaar. Duurzaamheid en flexibiliteit in optima forma.

Bouw van 20 huurappartementen

Een ‘mid-stay’ accommodatie van 20 kleinere huurappartementen die bestemd zijn voor woonurgente groepen. De accommodatie zal voor ongeveer 10 jaar blijven staan. Door het demontabele karakter is het project toekomstproof. Daarbij zijn de materialen herbruikbaar en alle materialen recyclebaar. Faay Prefab Products B.V. produceerde de 20 badkamers voor dit project.

Overige projecten

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!