Skip to main content

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij IWAY gecertificeerd zijn. De IWAY gedragscode (The IKEA Way on Purchasing Home Furnishing Products) is in het leven geroepen door IKEA. Hierin is vastgelegd wat wij als leverancier kunnen verwachten van IKEA en wat IKEA verwacht van ons als leverancier.

Faay heeft zich als IKEA leverancier (van scheidingswanden IKEA showrooms wereldwijd) geconformeerd aan de IWAY-gedragscode.
De verduurzaming van productie- en bedrijfsvoeringsprocessen binnen Faay heeft zijn voortdurende aandacht.
Zo is Faay niet alleen ISO9001-, ISO14001-, FSC®– én PEFC-gecertificeerd, maar mag FAAY nu dus ook leveren conform de IWAY-gedragscode van IKEA.

Deze IWAY-gedragscode behandelt zaken als arbeidsomstandigheden en voorkoming van kinderarbeid, maar ook gezondheid en veiligheid in het productieproces, het milieu en verantwoord bosbeheer. Op sommige vlakken is IWAY zelfs strenger dan de nationale wet- en regelgeving.

Wij kunnen dit fantastische resultaat alleen bewerkstelligen doordat we organisatiebreed werken aan kwaliteit, het volgen van procedures, continuïteit en groei. We zijn met elkaar erg trots op dit resultaat!

Faay Wanden en Plafonds - IWAY IKEA