Skip to main content
Faay Wanden en Plafonds - Jan Thiel resort

Een woonhuis tussen de palmbomen

Het probleem

Livingstone, een Nederlandse systeembouwer/ projectontwikkelaar, heeft op Curaçao het vakantievillapark Jan Thiel Resort gerealiseerd. Kwaliteit stond hierbij voorop bij elk onderdeel van het project. Ook voor de plafonds en wanden.

Faay Wanden en Plafonds - Jan Thiel resort

De oplossing

Livingstone heeft voor FAAY producten gekozen vanwege de droge afbouwmethode, eenvoud waarvan het eindresultaat bekend is. De snelheid komt voort uit de simpele doch ingenieuze systematiek van de FAAY wanden. Als je met bouwers uit compleet verschillende werelddelen te maken hebt, is dat een groot winstpunt. Elke bouwer kan met FAAY namelijk een optimaal resultaat bereiken. Wat voor de projectontwikkelaar het voordeel heeft dat er gegarandeerd dezelfde hoge kwaliteit geleverd wordt. Onafhankelijk waar ter wereld de projecten worden ontwikkeld en gebouwd. Een ander voordeel is de grote flexibiliteit van de producten qua ruimte-indeling. FAAY heeft voor elke ruimte een oplossing; voor een woonkamer en slaapkamer, maar ook voor de badkamer.

Faay heeft voor elke ruimte een oplossing

Overige projecten

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!