In Almere benut ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo al in de ruwbouw de voordelen van door Faay geleverd prefab meterkasten en verdiepingshoge Kingsize wanden. Innovatie in het teken van een zo kort mogelijke doorlooptijd op de bouwplaats.

Dura Vermeer bouwt volop mee aan Almere’s jongste nieuwbouwwijk Nobelhorst. Projectdeel Veld 14 is onderdeel van de knusse buurt De Houtwal. Dura Vermeer zet er meerdere geprefabriceerde eengezinswoningen neer en heeft daarbij als uitgangspunt: één woning in één dag wind- en waterdicht. Uitvoerder Sjon de Vries licht dat graag toe: “Door minder vocht in de woning en er minder disciplines aan het werk te laten is de doorlooptijd van de bouw fors te verkorten. Dat is prettig voor zowel bouwer als opdrachtgever.”

PUBLICATIES
Slim bouwen met Faay

Het gemak waarmee gebouwd kan worden is echt een enorm voordeel van FAAY wandpanelen. De wand bestaat uit een massieve kern met aan weerszijden een gipskartonplaat. Stijl- en regelwerk, isolatie en eindbeplating zijn in één paneel samengevat.

170 Woningen slopen en opnieuw bouwen in 40 dagen

In het Haerenkwartier in Oosterwolde vernieuwt aannemer Nijhuis Bouw in opdracht van woningcorporatie Actium 170 woningen. De initiële aanvraag die Nijhuis kreeg ging over het gasloos maken en verbeteren van...

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.