In Almere benut ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo al in de ruwbouw de voordelen van door Faay geleverd prefab meterkasten en verdiepingshoge Kingsize wanden. Innovatie in het teken van een zo kort mogelijke doorlooptijd op de bouwplaats.

Dura Vermeer bouwt volop mee aan Almere’s jongste nieuwbouwwijk Nobelhorst. Projectdeel Veld 14 is onderdeel van de knusse buurt De Houtwal. Dura Vermeer zet er meerdere geprefabriceerde eengezinswoningen neer en heeft daarbij als uitgangspunt: één woning in één dag wind- en waterdicht. Uitvoerder Sjon de Vries licht dat graag toe: “Door minder vocht in de woning en er minder disciplines aan het werk te laten is de doorlooptijd van de bouw fors te verkorten. Dat is prettig voor zowel bouwer als opdrachtgever.”

PUBLICATIES
353 vooroorlogse sociale huurwoningen krijgen complete make-over

Na drie jaar van voorbereidingen en testen was het eigenlijk zover: eind 2019 keurden de bewoners van de buurt Complex 507 in Lombok-West (Utrecht) de plannen goed, waardoor in april gestart kon met de grondige renovatie van 353 sociale huurwoningen.

All electric renovatie in ‘t Ven

Woningcorporaties staan dezer dagen voor grote uitdagingen gesteld: grootscheepse renovatie om labelsprongen te maken. Renovaties die vaak plaats vinden in bewoonde staat en complexe problemen als geluidsoverlast, tocht, vocht en...

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.