Donderdag 24 oktober 2019

Prefab vraagt om nauwe samenwerking in de bouw

Faay wandpanelen staan in de markt onder andere bekend om de snelheid waarmee een binnenwand kan worden gebouwd. Maar omdat de bouw nu eenmaal altijd sneller, slimmer én goedkoper wil, zijn er nu FAAY Kingsize wandpanelen waarmee betaalbaar maatwerk mogelijk is.

We kregen steeds vaker vragen als: ‘Het moet met minder mensen, kan dat?’; ‘Kan het dan ook nog sneller en slimmer?’; ‘En uiteraard kostenbesparend?’ Het is ook logisch. De huidige marktsituatie schreeuwt om nieuwe oplossingen. Bij Faay leveren wij al jaren zo veel mogelijk geprefabriceerde oplossingen voor onze klanten. In de huidige marktsituatie is prefab vaak zelfs nog het enige passende antwoord.

Industrialisatie van de bouw zet eindelijk volop door

De bouw industrialiseert. En dat is mooi, want daarmee besparen we op veel vlakken, zoals op de bouwplaatskosten. Wij denken graag proactief met onze klant mee. Zo kregen wij een concrete vraag over prefab-oplossingen in de ruwbouwfase. En zelfs over het halveren van de hijsbewegingen op de bouw. De achterliggende behoefte komt vaak op hetzelfde neer; met de helft van het aantal mensen twee keer zoveel bouwen in dezelfde tijd. De oplossing? Het Kingsize wandpaneel. Uniek, omdat het een afbouwproduct is dat al wordt geplaatst in de ruwbouwfase. Dit kan op zowel de ruwe betonvloer als een betonnen afwerkvloer. De wanden zijn opgebouwd uit een vlaskern aan weerskanten voorzien van een vezelversterkte plaat. De kern van vlas zorgt voor robuustheid en schroefvastheid over het gehele oppervlak.

PUBLICATIES
Wij zijn duurzaam!?

De LCA maakt inzichtelijk wat de milieueffecten van een product zijn. En op deze wijze kan je ook zien hoe een specifiek product scoort ten opzichte van alternatieve producten.

Bijna Energie Neutrale woningen in Bekkevoort

Het Belgische Eco-Bouwtechniek werkt aan een nieuwe manier van bouwen, dat hen toelaat om kwalitatief en toch betaalbaar te gaan bouwen en wonen. Met als hoofddoelstelling: Energie Zuinig en Energie Vriendelijk te wonen!

Blauwdruk cliëntenkamer voor de GGZ

GGZ-instelling Stichting Arkin zorgt voor de behandeling van cliënten met een psychische en/of verslavingsaandoening in een klinische setting en als ambulante begeleiding vanuit de thuissituatie. Bij deze GGZ-instelling in Amsterdam was behoefte aan nieuwe cliëntenkamers. Deze kamers kennen specifieke eisen. Omdat die eisen soms in strijd waren met elkaar, was het een hele uitdaging om de juiste kamers te realiseren.

353 vooroorlogse sociale huurwoningen krijgen complete make-over

Na drie jaar van voorbereidingen en testen was het eigenlijk zover: eind 2019 keurden de bewoners van de buurt Complex 507 in Lombok-West (Utrecht) de plannen goed, waardoor in april gestart kon met de grondige renovatie van 353 sociale huurwoningen.

Kingsize-wanden maken doorlooptijd nog korter

In Almere benut ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo al in de ruwbouw de voordelen van door Faay geleverd prefab meterkasten en verdiepingshoge Kingsize wanden.

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.