Hoogwaardige badkamers, toiletten en keukens als kant-en-klare prefabunit!

Om transformatie en renovatie zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen, kunt u via Faay Prefab Products ook beschikken over kant-en-klaar ingerichte badkamer-, keuken- en toiletunits. Sneller transformeren en renoveren is niet mogelijk! Faay Prefab Products bouwt elke unit geheel volgens klantwens. Ze worden compleet afgewerkt als ‘legoblokjes’ in de (ruw)bouw geplaatst, inclusief alle technische voorzieningen.

Direct gebruiksklaar dus, ideaal voor transformatie- en renovatieprojecten. En van onberispelijke kwaliteit: de units worden in de eigen fabriek onder geconditioneerde omstandigheden gebouwd en hebben een uitstraling die niet van traditionele bouw is te onderscheiden.

Ander groot voordeel van deze prefabunits: de wanden zijn samengesteld uit de bekende, duurzame FAAY wandpanelen. Hoogwaardige, biobased wanden die óók woningscheidend kunnen dienen. Een besparing op de bouwkosten dus!

Als complete unit of in delen geleverd

Maximale indelingsvrijheid met minimale moeite: de units worden ‘plug & play’ in woning of gebouwcasco geplaatst. En is het niet, of lastig, mogelijk de gevel of het dak te openen, dan is het ook mogelijk onze units in delen op de bouw te laten komen. Zo zijn de meeste onderdelen zelfs gewoon via een deur- of flinke raamopening naar binnen te krijgen. Op locatie wordt de unit dan geassembleerd tot volwaardige keuken, badkamer of toilet.

Totaalconcept

Met de andere producten van Faay Vianen (wand- en plafondsystemen) kunnen de prefabunits binnen de bestaande gebouwstructuur tot een totaalconcept worden gecombineerd. Andere ruimten dan de geplaatste units kunnen dan weer met Faay wanden en plafonds worden geconstrueerd. Dit totaalconcept staat garant voor snelle, duurzame en kwalitatief zeer hoogwaardige transformatie en renovatie van woningen en gebouwen.

Waarom Faay Prefab Units?

  • duurzame productie, ecologische materialen
  • onbegrensde vrijheid in transformatie, renovatie en nieuwbouw
  • niet van traditionele bouw te onderscheiden
  • desgewenst integratie van domotica
  • geheel volgens klantspecificatie
  • ‘plug & play’-principe
  • consistente topkwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • 1 aanspreekpunt

Meer over Faay Prefab Products?

Neem dan contact met ons op.