Skip to main content

Spot4kids Lopik is een kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar, peuteropvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar en 2 groepen buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. 

Fris en hygiënisch

De wanden in de nieuwe locatie van Spot4kids zijn afgewerkt met FAAY Wandbespuiting. Gekozen is voor een mooie lichte tint die het interieur een frisse uitstraling geeft.

Maar ook uitbundige kleuren of rustgevende aardetinten zitten in het pallet van Faay Wandbespuiting. De wandbespuiting kan in meerdere lagen en kleuren, in een spatstructuur worden aangebracht. De diverse gekleurde spatlagen zorgen voor een bijzonder effect. De kleurechtheid, de harde toplaag én de slijtvastheid zorgen voor een decoratieve, duurzame en onderhoudsarme wandafwerking.

Veel voordelen

Het grote voordeel van FAAY Wandbespuiting is dat scherpe toeslagstoffen, kenmerkend voor steenachtige structuurafwerkingen, geheel ontbreken. FAAY Wandbespuiting heeft dus wél een structuur maar voelt niet scherp aan! De wandbespuiting is daardoor zeer goed te reinigen en te onderhouden. Daarbij is deze milieuvriendelijke wandafwerking bacteriënwerend, slijtvast en kleurecht.

Een ander aspect van veiligheid is dat FAAY Wandbespuiting goed scoort qua brandgedrag. Het product heeft nauwelijks bijdrage tot brandvoortplanting (klasse 1) en heeft bij brand een zwakke rookontwikkeling. Ideaal dus voor kinderdagverblijven, zij kunnen nu dus kiezen voor een hygiënische én veilige structuurwandafwerking.

Overige projecten