Skip to main content

Transformatieproject Einsteinbaan genomineerd voor de NRP Gulden Feniks

By 21 april 2015mei 24th, 2017Nieuws

Project Einsteinbaan (Nieuwegein) – A3 Architecten, is samen met nog 2 projecten (categorie Transformatie) door de jury van de NRP Gulden Feniks genomineerd. Woensdag 3 juni worden de winnaars bekend gemaakt op de Provada.

In de categorie Transformatie kwamen dit jaar 42 inzendingen binnen. De genomineerden in de categorie Transformatie zijn Einsteinbaan (Nieuwegein), De Hallen (Amsterdam) en de Cacaofabriek (Helmond). Einsteinbaan, een prachtig transformatie project waarin Faay Prefab Products (prefab units) en Faay Vianen (scheidingswanden) een groot aandeel hebben, waarbij gebouwd is in de geest van LEGOlisering; prefab, plug-and-play. Meegedacht is vanuit gebruikers en toeleveranciers en gestart vanuit randvoorwaarden, minimale eisen en wensen.

Transformaties zoals de Einsteinbaan staan symbool voor een belangrijke opgave: het transformeren van leegstaande kantoorpanden naar starterswoningen verdient navolging.

Een project waar geluisterd is naar de klant, maar ook naar de gebruiker. De units van Faay Prefab Units worden seriematig gebouwd in onze eigen fabriek, maar wel volgens de specificaties van de klant. Vanaf de start van het project, bij de ontwerpfase, tot aan het einde, de oplevering, werkten alle bouwpartners; architect, aannemer, installateur, adviesbureau, en leverancier FAAY samen met de toekomstige bewoners als gelijkwaardige partners samen. Gebruikers en toeleverancier konden meedenken over het (verwachte) eindresultaat. Het LEGOliseringsteam bestaat uit: A3 Architecten, Jutphaas Wonen, TransVorm, Faay, VIAC en IOB.

De prefab units hebben dezelfde uitstraling als traditionele bouw. Ze worden als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. In de vloeren en wanden is alle techniek onzichtbaar verwerkt. Dankzij het ‘plug and play’-principe is elke unit direct gebruiksklaar. Faay Prefab Units maakt geavanceerde prefab-units (badkamers, toiletten, keukens en shops) voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. Beter, sneller en goedkoper, dat zijn drie kernwoorden die aan de basis liggen van ons idee over bouwen. Wij bieden hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs in combinatie met een persoonlijke, oplossingsgerichte, professionele werkwijze. Meer info over NRP Gulden Feniks nominatie

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!