Skip to main content

Renovatie & Transformatie, het inspiratie- en kennisevenement op het gebied van nieuwe producten, toepassingen, technieken en productinnovaties, zal plaatsvinden op dinsdag 23 mei, woensdag 24 mei en donderdag 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. 

 

Faay Vianen zal te vinden zijn op stand B090 in hal 1, waar bezoekers de kans hebben om onze slimme, duurzame (totaal)oplossingen en innovaties in zowel de woning- als utiliteitsbouw te bekijken.

Naast exposities zal het evenement ook een kennisprogramma aanbieden met workshops, lezingen, debatten en congressen in 2 theaters. U kunt zich gratis aanmelden om deel te nemen aan dit programma.

Om deel te nemen aan het evenement is het nu mogelijk om te registreren via de registratieknop. Voorregistratie is gratis en toegangskaarten zullen € 30,- kosten vanaf 22 mei. 

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Renovatie & Transformatie 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!