Na een flinke groei de afgelopen jaren, was Faay Vianen B.V. uit haar huidige jasje gegroeid. Men was toe aan een nieuw en duurzaam pand dat aan zou sluiten bij de toekomstplannen en strategie. AM architecten kreeg de opdracht voor het ontwerp van het nieuwe kantoor.

Het probleem

Vormgeven aan duurzaamheid

Zo langzamerhand is iedereen er wel van doordrongen: onze maatschappij moet duurzamer. De grote vraag is alleen hoe? Samen met Merosch is gekeken hoe het pand op een efficiënte en duurzame manier gebouwd en ingericht kon worden. In nauwe samenwerking met AM architecten is er een integraal ontwerp van het gebouw gemaakt.

Ook het sanitair werd onder de loep genomen. Het installeren van badkamers, toiletten, keukens/pantry’s en shops geeft altijd narigheid. Er zijn te veel disciplines bij betrokken. Met fouten, vertraging en faalkosten als gevolg, plus overlast voor de eindgebruikers.

De oplossing

Gegarandeerde kwaliteit

Faay Vianen B.V. koos daarom ook voor een prefab variant. Het prefab Box-in-Box concept van Faay Prefab Products B.V. ondervangt al die problemen. Dankzij de geheel gecontroleerde kwaliteit, optimale snelheid en foutloze oplevering behoren faalkosten en tijdverlies definitief tot het verleden.
Daarbij fungeren de (FAAY)buitenwanden van de unit als volwaardige binnenwanden, waardoor dit weer een besparing oplevert op bouwkosten. De wanden van de prefab unit hebben een zeer hoge spijker- en schroefvastheid, een goede brandwerendheid en zorgen voor een hoge geluidsisolatie.

Alles kan, alles is mogelijk

De units worden seriematig gebouwd in eigen fabriek, precies volgens de specificaties van de klant. We bouwen de unit waarbij we rekening houden met mogelijkheden voor veranderingen aan de gebouwen in de toekomst.

De prefab units hebben dezelfde uitstraling als traditionele bouw. Ze worden als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. In de vloeren en wanden is alle techniek onzichtbaar verwerkt. Dankzij het ‘plug and play’-principe is elke unit direct gebruiksklaar.

Overige projecten

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.