FAAY verdiepingshoge en kamerbrede Kingsize panelen:

Snel, plug&play en lean

Naast de ‘standaard’ panelen heeft Faay nu ook Kingsize panelen op de markt. De casco prefab binnenwanden zijn opgebouwd uit een vlaskern die aan weerskanten zijn voorzien van een houtvezelversterkte plaat.

Faay Vianen geeft u de zekerheid van een korte bouwtijd, een hoge productkwaliteit, korte communicatielijnen en de service van een familiebedrijf. En daarmee bouwt u niet alleen sneller maar ook slimmer.

Faay-Kingsize-wanden

Ook handen tekort om alle groeikansen te benutten?

De Kingsize wanden kunnen kamerhoog (3 m¹) en kamerbreed (tot 4,5 m¹ breed!) worden geleverd en hebben dezelfde schroefvastheid over het gehele oppervlak als de ‘normale’ FAAY-panelen. Met de Kingsize-wand richt Faay zich meer op de conceptuele projecten en cascobouw. De kant-en-klare panelen zijn met name geschikt voor verticaal bouwen (one-piece-flow).

Sleuven voor elektra, elektradozen, verjongingen, etc. worden vooraf in de wand geïntegreerd. Hierdoor ontstaan multifunctionele panelen die op de bouwplaats alleen nog hoeven worden ingehesen en te worden gekoppeld. Snel, plug&play en lean.

Faay-Pilot-Kingsize-fabriek

Sneller en slimmer bouwen

Bovendien blijft met FAAY Kingsize wandpanelen de arbeid op de bouwplaats beperkt, dus minder fouten. Dit leidt tot een verkorting van de bouwtijd, vereenvoudiging en stroomlijning van het productieproces en een aanzienlijke verlaging van faal- en bouwplaatskosten.

De Kingsize panelen zijn uitermate geschikt voor cascobouw, maar zijn eigenlijk een verbetering voor elke bouw waarbij de wanden ingehesen kunnen worden.

Waarom bouwen met Kingsize:

Faay levert wand- en plafondsystemen voor de zakelijke markt. Bij Faay vindt u voor elke wens de ideale wand. En voor elke wens een passend plafond. Plus ruime keuze in afwerking. Hieronder staan al onze items uit ons productassortiment. Zo vindt u snel wat u zoekt.