FAAY verdiepingshoge en kamerbrede Kingsize panelen:

Snel, plug&play en lean

Naast de ‘standaard’ panelen heeft Faay nu ook Kingsize panelen op de markt. De casco prefab binnenwanden zijn opgebouwd uit een vlaskern die aan weerskanten zijn voorzien van een houtvezelversterkte plaat.

Faay Vianen geeft u de zekerheid van een korte bouwtijd, een hoge productkwaliteit, korte communicatielijnen en de service van een familiebedrijf. En daarmee bouwt u niet alleen sneller maar ook slimmer.

Faay-Kingsize-wanden

Ook handen tekort om alle groeikansen te benutten?

De Kingsize wanden kunnen verdiepingshoog en kamerbreed (tot 4,5 m¹ breed!) worden geleverd en hebben dezelfde schroefvastheid over het gehele oppervlak als de ‘normale’ FAAY-panelen. De kopse kanten van deze casco prefab-binnenwanden hebben een waterwerende laag, zodat ook met slecht weer doorgebouwd kan worden.

Elektra en alle uitsparingen voor waterleidingen etc. worden vooraf in de wand geïntegreerd. Hierdoor ontstaan multifunctionele panelen die op de bouwplaats alleen nog hoeven te worden gemonteerd. Snel, plug&play en lean.

Faay-Pilot-Kingsize-wanden

Sneller en slimmer bouwen

Bovendien blijft met FAAY Kingsize wandpanelen de arbeid op de bouwplaats beperkt, dus minder fouten. Dit leidt tot een verkorting van de bouwtijd, vereenvoudiging en stroomlijning van het productieproces en een aanzienlijke verlaging van faal- en bouwplaatskosten.

De Kingsize panelen zijn uitermate geschikt voor cascobouw, maar zijn eigenlijk een verbetering voor elke bouw waar de wanden ingehesen kunnen worden.

Waarom bouwen met Kingsize:

  • Minder hijsbewegingen en andere handelingen nodig
  • Verticaal bouwen mogelijk (one-piece-flow)
  • Weer- en windbestendig door geteste waterwerende coating
  • Verdiepingshoog en tot 4,5 m breed
  • Gestandaardiseerde prefabkwaliteit
  • Just in time
  • Minder risico’s want minder verschillende partijen
  • Beperkt afval op de bouwplaats tot het minimale

Faay levert wand- en plafondsystemen voor de zakelijke markt. Bij Faay vindt u voor elke wens de ideale wand. En voor elke wens een passend plafond. Plus ruime keuze in afwerking. Hieronder staan al onze items uit ons productassortiment. Zo vindt u snel wat u zoekt.