Wij zijn op zoek naar een Allround machine operator

By 12 oktober 2020Nieuws, Op homepage, vacatures

Wij zijn op zoek naar een:

Allround machine operator

Faay Vianen B.V. is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar toonaangevend is op het gebied van milieuvriendelijke en veelzijdige scheidingswanden en plafondsystemen. Dankzij de hoge kwaliteit en functionaliteit worden onze wanden wereldwijd toegepast. Bovendien wordt onze persoonlijke, professionele en servicegerichte manier van werken bijzonder gewaardeerd, wat resulteert in een zeer trouwe klantenkring. 

Wie komt ons team versterken?

Je bent (samen met je collega’s) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het productieproces met betrekking tot het vervaardigen van wandsystemen. Je bedient zelfstandig houtbewerkingsmachines (al dan niet computergestuurd) en grijpt in bij onregelmatigheden.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega, met oog voor detail, met veiligheids- en kwaliteitsbesef, een harde werker met inzet en eigen initiatief die van aanpakken houdt. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en houdt van werken in teamverband. Ervaring in deze branche is prettig maar geen must.

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is het optimaal laten verlopen van het productieproces met betrekking tot het vervaardigen van wandsystemen. Het (zelfstandig) bedienen van houtbewerkingsmachines en/of CNC gestuurde machines behoort tot de werkzaamheden. Zorgvuldigheid en kwaliteit worden hierbij nauwlettend in de gaten gehouden.

Inwerktraject

Wij begrijpen best dat als je in deze functie begint, dat je nog niet alles weet. Geen probleem, bij ons kun je gaandeweg het vak leren. Wij bieden jou een mooie functie met toekomstperspectief en gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Timmerindustrie.

Enthousiast?

Stuur dan een brief met CV naar Faay Vianen B.V., t.a.v. Monique de Vos-Faay, Mijlweg 3, 4131 PJ Vianen. Mailen kan ook: moniquedevos@faay.nl