Wij zijn op zoek naar een Allround procesoperator

By 14 juli 2020augustus 24th, 2020Nieuws, Op homepage, vacatures

Wij zijn op zoek naar een:

Allround procesoperator

Faay Vianen B.V. is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar toonaangevend is op het gebied van milieuvriendelijke en veelzijdige scheidingswanden en plafondsystemen. Dankzij de hoge kwaliteit en functionaliteit worden onze wanden wereldwijd toegepast. Bovendien wordt onze persoonlijke, professionele en servicegerichte manier van werken bijzonder gewaardeerd, wat resulteert in een zeer trouwe klantenkring. 

Wat ga je doen?

Als procesoperator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het proces met betrekking tot het vervaardigen van wandsystemen. Het (zelfstandig) bedienen van houtbewerkingsmachines en/of CNC gestuurde machines behoort tot de werkzaamheden. Door je ervaring en kennis weet jij altijd goed in te grijpen wanneer er een verstoring in het productieproces optreedt. Jij zorgt niet alleen voor continuïteit en veiligheid, maar hebt veel invloed op de kwaliteit van het product wat uiteindelijk naar onze klanten toe gaat. Die verantwoordelijkheid draag je niet alleen, maar samen met je collega’s, want het werken als procesoperator is vooral werken in teamverband.

  • Je kunt nauwkeurig werken
  • Je hebt interesse in techniek, bent leergierig en collegiaal
  • Flexibele, initiatiefrijke en op samenwerking gerichte instelling
  • Drive om het beste uit elke situatie te halen
  • Verantwoordelijkheid voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift
  • Het in bezit hebben van een heftruckcertificaat is een pre

Je krijgt…

Een informele werksfeer in een familiebedrijf met 35 medewerkers waar je fulltime aan de slag kan. Daarvoor krijg je een mooi marktconform salaris en uitzicht op een vaste baan.

Wij begrijpen best dat als je in deze functie begint, dat je nog niet alles weet. Daarom krijg je een gedegen inwerktraject, en kun je gaandeweg het vak leren. Wij bieden jou een mooie functie met toekomstperspectief en gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Timmerindustrie.

Jouw ideale baan?

Stuur dan een brief met CV naar Faay Vianen B.V., t.a.v. Monique de Vos-Faay, Mijlweg 3, 4131 PJ Vianen. Mailen kan ook: moniquedevos@faay.nl