Wij zijn op zoek naar een Machine-operator

Wij zijn op zoek naar een:

Machine-operator

Faay Vianen B.V. is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar toonaangevend is op het gebied van milieuvriendelijke en veelzijdige scheidingswanden en plafondsystemen. Dankzij de hoge kwaliteit en functionaliteit worden onze wanden wereldwijd toegepast. Bovendien wordt onze persoonlijke, professionele en servicegerichte manier van werken bijzonder gewaardeerd, wat resulteert in een zeer trouwe klantenkring. 

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is het optimaal laten verlopen van het productieproces met betrekking tot het vervaardigen van wandsystemen. Ook het bedienen van de CNC machine behoort tot de werkzaamheden. Zorgvuldigheid en kwaliteit worden hierbij nauwlettend in de gaten gehouden.

  • Je kunt nauwkeurig werken
  • Je hebt interesse in techniek, bent leergierig en collegiaal
  • Flexibele, initiatiefrijke en op samenwerking gerichte instelling
  • Drive om het beste uit elke situatie te halen
  • Verantwoordelijkheid voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift
  • Het in bezit hebben van een heftruckcertificaat is een pre

Je krijgt…

Een informele werksfeer in een familiebedrijf met 35 medewerkers waar je fulltime aan de slag kan. Daarvoor krijg je een mooi marktconform salaris en uitzicht op een vaste baan.

Wij begrijpen best dat als je in deze functie begint, dat je nog niet alles weet. Daarom krijg je een gedegen inwerktraject, en kun je gaandeweg het vak leren. Wij bieden jou een mooie functie met toekomstperspectief en gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Timmerindustrie.

Jouw ideale baan?

Stuur dan een brief met CV naar Faay Vianen B.V., t.a.v. Monique de Vos-Faay, Mijlweg 3, 4131 PJ Vianen. Mailen kan ook: moniquedevos@faay.nl