Skip to main content

Voor elk wandtype speciale kozijnpanelen

Faay heeft voor elk wandtype speciale kozijnpanelen, zodat deurkozijnen snel, zonder zaagverlies (=materiaalverlies) en zonder extra voorzieningen in een wand kunnen worden geïntegreerd.

Het kozijnpaneel heeft dezelfde samenstelling als de wandpanelen en is standaard 60 cm hoog. Bij groter wandhoogte kunnen de kozijnpanelen gestapeld en onderling met elkaar verbonden worden. De breedte van het kozijnpaneel wordt afgestemd op de deurmaat en deuruitvoering (stomp of opdek).

Voordelen van Faay-kozijnpanelen

  • Montagegemak: met het Faay kozijnpaneel kunnen deurkozijnen snel, zonder zaagverlies (=materiaalverlies) en zonder extra voorzieningen in een wand worden geïntegreerd.
  • Bruikbaar in iedere Faay-wand.

Downloads

Faay Wanden en Plafonds - VP70 - Schreiner

Vergelijkbare producten

Bent u op zoek naar soortgelijke kozijnen?
Bekijk dan ook:

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!