Verkoop & distributie

Faay is dé specialist voor scheidingswanden en plafondsystemen voor de zakelijke markt.

Regionale dealers verkopen onze producten en geven u graag advies. Deze dealers verzorgen ook de distributie en aflevering.

Snel en nauwkeurig

Voor het kiezen van het juiste product is er de FAAY Bouwwijzer. Wilt u daarnaast snel een nauwkeurige indicatie van de benodigde materialen en kosten, gebruikt u dan de FAAY Wandcalculator.

Docu en info

Voor meer informatie over onze producten en droogbouwsystemen kunt u ook onze documentatie inzien of gebruik maken van het contactformulier. Persoonlijke aandacht voor de klant is bij Faay minstens zo belangrijk als digitale dienstverlening. U kunt met uw vraag dan ook altijd terecht bij Faay Vianen B.V. op 0347 – 37 66 24.

Rayonverdeling Nederland

Nederland
De Nederlandse markt van FAAY is verdeeld in drie rayons: Noord/Oost, West en Zuid. Elk rayon heeft een eigen rayonmanager: uw persoonlijk aanspreekpunt.

Rayonverdeling Export

Duitsland, België, Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, Zweden
Ook omringende landen hebben specifieke contactpersonen. Klik voor verkoopinformatie van de diverse landen op onderstaande distributiekaart.
Klik op onderstaande kaart het land van uw keuze aan. Dan ziet u vanzelf wie uw contactpersoon is voor verkoopinformatie.