Skip to main content

Faay Vianen genomineerd voor ‘Gouden Parel’

By 12 november 2015oktober 22nd, 2018Nieuws
Faay Wanden en Plafonds - Gouden Parel Jacht

VIANEN- Monique de Vos-Faay en Mark Faay maken samen kans op de titel ‘Gouden Parel Lekstroom 2015’. De Gouden Parel verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van zakenmagazine Ondernamen.

In de regio zijn dagelijks vele ondernemers en bestuurders maatschappelijk actief en er worden jaarlijks ook bijzondere prestaties neergezet. Kortom: De Gouden Parel is een prijs voor personen die uitblinken in hetgeen wie ze zijn of wat ze doen.

Leden van OnderNamen konden bedrijven voordragen en uiteindelijk zijn drie namen naar voren geschoven. Eén van de genomineerden voor de Gouden Parel zijn Monique en Mark, die beiden aan het hoofd staan van Faay Vianen B.V.

Monique en Mark namen 10 jaar geleden het stokje over van vader Cees Faay. Iets wat ze zeker niet onverdienstelijk doen. Faay is een echt Hollands familiebedrijf. Opererend vanuit Vianen, waar ook de productie nog steeds plaats vindt. De core-business van Faay Vianen is het produceren van milieuvriendelijke prefab scheidingswanden en plafondsystemen.

Faay is continu bezig met investeren in nieuwe technologieën en apparatuur om zo ook de kwaliteit van haar producten te kunnen blijven waarborgen. Een familiaire sfeer binnen het bedrijf en sociale betrokkenheid, richting personeel en klanten, maar zeker ook zeer betrokken bij de samenleving. Shirtsponsor van het plaatselijke voetbalteam, kosteloos leveren van wanden aan goede doelen en het meehelpen bij de bouw van huizen en scholen in ontwikkelingsgebieden. Ook beklom Monique de Vos-Faay samen met 6 collega’s de Alpe d’Hues om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Naast Faay Vianen zijn ook zijn ook Bob Miltenburg van Milin B.V.  en Mario Renirie van E&R Rijopleidingen genomineerd.

Afgelopen week zijn de genomineerden ‘overvallen’ met dit heugelijk feit.

Bekijk hier de volledige video…

De winnaar van De Gouden Parel zal bekend gemaakt worden tijdens de eindejaarsbijeenkomst van Lekstroom op 14 december in Stadstheater De Kom.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.