Skip to main content

Faay Wanden en Theuma hebben samen een RC2 inbraaktest laten uitvoeren. De constructie, bestaande uit een Faay woningscheidende IW 148 wand in combinatie met een Theuma inpandige woningtoegangsdeur en kozijnset, heeft de test met vlag en wimpel doorstaan.

Met deze test kunnen Faay Wanden/Plafonds en Theuma Doors & Frames een complete oplossing bieden voor de transformatiemarkt (appartementen, hotelkamers, bergingen en studentenwoningen) die op het vlak van brandwerendheid (30 min.), inbraakwerendheid (RC2) en geluidwerendheid (RW,p waarde 42dB) aan de hoogste vereisten voldoen.

Kwaliteit zonder concessies
Daarnaast biedt dit systeem een ongekende montagesnelheid, plaatsingsgemak en kostenbesparing ten opzichte van traditionele wand- en deur-kozijnsystemen, zonder concessies aan kwaliteit te doen. Deze samenwerking is een antwoord op de groeiende vraag naar gecertificeerde en vooruitstrevende systemen voor de transformatiemarkt, en daarnaast voor toepassingen waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. Ook voor verzekeringsmaatschappijen is deze wand-deur-kozijncombinatie dus een interessante ontwikkeling.

Theuma kan al haar standaard gepoedercoate kozijnen leveren in iedere willekeurige RAL- of NCS-kleur. Hierdoor krijgt u, behalve een gecertificeerd deurgeheel, ook een deur-kozijncombinatie die past bij uw architectonische wensen. De deuren kunnen naar keuze afgewerkt worden in HPL of EBC, ook gegrond is mogelijk.

Faay Wanden en Plafonds - Inbraaktest RC2 IW148 wand - Theuma

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!