Skip to main content

Gratis sponningmeter bij FAAY deurkozijnen

By 28 september 2018oktober 1st, 2018Algemeen, Nieuws, Nieuws op homepage

Meten is weten

FAAY producten staan bij bouwprofessionals bekend als heel snel én heel precies te monteren. Bovendien is de range aan hulpproducten erg uitgekiend. Deurkozijnen bijvoorbeeld. Want wat is er handiger dan bij het bestellen van FAAY wandpanelen er meteen de benodigde deurkozijnen bij te laten leveren?

Over handig gesproken, onze deurkozijnen leveren we nu standaard met een slimme sponningmeter. Dit vereenvoudigt een juiste én heel precieze montage van onze kozijnen. Gebruik de sponningmeter om de breedte van de deursponning in de kozijnen exact te bepalen. Hoe u dat het beste doet, staat op de instructiesticker die op elke meegeleverde sponningmeter is geplakt.

Vakantiesluiting

In week 31, 32 en 33 zijn wij gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus vieren wij zomervakantie en gaan we ontspannen, genieten en opladen. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer fit en uitgerust voor u klaar.

Niet alleen ons kantoor, maar ook de fabriek sluit in deze weken. In deze drie weken wordt er niet geleverd en geproduceerd.  Bestellingen die in deze weken worden geplaatst, worden vanaf maandag 19 augustus in behandeling genomen. Na de zomersluiting nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle medewerkers van Faay Vianen wensen u een fijne vakantie toe!