Skip to main content

Keukenrenovatie in 1 dag

By 28 augustus 2017augustus 29th, 2017Nieuws, Nieuws op homepage

Een mooie, nieuwe keuken in één dag, en dus met veel minder overlast. Niet alleen woninghuurders maar ook -verhuurders dromen hiervan. Die droom kan nu worden verwezenlijkt.

Uit met name het aan en om te leggen installatiewerk komt veel oponthoud voort. Een samenwerking tussen Faay Prefab Products B.V. en Bruynzeel leverde een nieuw keukenrenovatieconcept op. Belangrijk daarin is Faay’s prefabpaneel met daarin alle voorzieningen die nodig zijn voor het nieuwe dan wel bestaande installatiewerk. Inclusief voorgemonteerde, compleet bedrade wandcontactdozen! De HPL topplaat die Faay hiervoor als basis gebruikt, is in vier verschillende decors leverbaar. Keuzevrijheid voor de huurder speelt in het keukenrenovatieconcept dan ook een belangrijke rol. Daardoor kan hij zijn culinaire hoogstandjes in de keuken uitvoeren waarin hij zich thuis voelt.

Snel en met zo min mogelijk overlast voor de bewoner.

Voortvarend

In juli 2017 bewezen de winnaars van de Mitros Badkamer Challenge dat de complete renovatie van een badkamer in een huurwoning binnen één werkdag mogelijk is. Voortvarend als Faay te werk gaat, benaderden zij woningcorporatie Mitros met het keukenrenovatieconcept. Mitros honoreerde dit met de mogelijkheid de keukens in twee voorbeeldwoningen onder handen te nemen. Vervolgens liet Bruynzeel in samenwerking met Faay en Vios Bouwgroep B.V. een knap staaltje vakwerk zien: in één dag werden beide keukens van de woningen compleet gerenoveerd. Dit snelle, efficiënte en duurzame resultaat is alleen mogelijk dankzij een goede voorbereiding en een nauwe samenwerking.
Faay leverde de achterwanden aan. Uitsparingen voor waterleiding, afvoer en gas waren hierin vooraf al aangebracht, evenals de compleet bedrade en afgemonteerde wcd’s.

Andere voordelen

• CO2-neutrale keukenproductie
• Werkwijze is simpel, snel, schoon en efficiënt
• All-inclusive incl. leidingwerk, plug & play
• Keuken en aanrechtblad in meer dan 20 kleuren leverbaar
• Kostenneutraal t.o.v. traditioneel
• Duurzame materialen
• Eenvoudig reinigbaar
• Serie van 1 tot X

Kom het zelf ervaren!

Mitros organiseert vier open dagen, op maandag 28 augustus, dinsdag 5 september, maandag 11 september en maandag 18 september. Tijdens deze dagen kan men zelf ervaren dat het mogelijk is zowel een keuken als een badkamer binnen één dag te renoveren, mét hoogkwalitatief resultaat!

Keukenrenovatie Faay Mitros
Faay keukenrenovatie mitros