Skip to main content

Met een sixpack op de bouw

By 2 juli 2018december 4th, 2018Algemeen, Nieuws, Nieuws op homepage

FAAY lijmtuit met dubbele opening voor supersnel verlijmen

Faay wanden zijn demontabel, monteren gebeurd met een uitgekiende veer-groefverbinding, zo blijven de panelen verplaatsbaar om een gebouw flexibel te kunnen (blijven) (her)indelen, een gebouw wordt zo vrij indeelbaar en daarmee levensloopbestendig.

Maar in sommige gevallen is verlijming nodig

Bijvoorbeeld wanneer u de FAAY wanden naadloos wilt afwerken of bij toepassing in natte ruimten. Gebruik dan FAAYFIX. De afzonderlijk panelen veranderen dan in één massief wandvlak. De naden kunnen dan eenvoudig glad gesmeerd worden en worden afgewerkt met bijv tegelwerk, spachtelputz of stucwerk.

Nog sneller verlijmen

De FAAYFIX koker heeft een lijmtuit met dubbele lijmopening. Deze lijmtuit maakt het verlijmen van FAAY-wanden nog eenvoudiger. En sneller: u wint meer dan 50% aan tijd. Met de luimtuit brengt u namelijk aan twee zijden tegelijk lijm aan in de speciale groef.

faayfix-faay-sixpack

Geen fouten meer

Een ander voordeel van de nieuwe lijmtuit is dat fouten vrijwel uitgesloten zijn. Eerst plaatst u de te verlijmen wanden (VP35, VP54, VP70, IW148 of IW200) naast elkaar. Vervolgens brengt u in één handeling twee lijmrupsen aan in een verengroef. Vergissen is eigenlijk niet mogelijk. Dus ergernis, tijdverlies en verspilling van materiaal zijn zo goed als uitgesloten.

SIXPACK

De FAAYFIX kokers zitten verpakt in een handzame SIXPACK. In deze handige draagkoffer zitten 6 FAAYFIX kokers bij elkaar verpakt. Met deze ‘stoere’ draagverpakking kan je de FAAYFIX nog makkelijker meenemen naar het werk.

Overige nieuwsberichten