Skip to main content

Wij zijn op zoek naar een student met een passie voor duurzaamheid

By 29 augustus 2023november 27th, 2023Nieuws, Nieuws op homepage, vacatures
Faay-de-meest-duurzame-wand
Ben jij een gedreven en avontuurlijke student met een passie voor duurzaamheid en innovatie in de bouwsector? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team komt versterken in ons streven naar een duurzamere toekomst.

Wij zijn FAAY, een innovatief Nederlands familiebedrijf dat al ruim  50 jaar toonaangevend is in het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke en veelzijdige prefab wand en -plafondsystemen. Met een sterke focus op het creëren van milieuvriendelijke en innovatieve bouwoplossingen, streven we ernaar om de impact van de bouwsector op het milieu te verminderen.

Ontdek je technische passie en breng innovatie bij FAAY!

Tijdens een stage bij Faay krijg je de kans om diep in de wereld van bouwmaterialen en duurzaamheid te duiken en bij te dragen aan onze missie om de bouwsector te verduurzamen. Dit kan zijn op de afdeling R&D, Productie of Marketing. Uiteraard houden we rekening met de eisen vanuit jouw school, zodat je je talent met deze stage naar een hoger niveau kan tillen.

MEEWERKSTAGE

Als je interesse hebt in duurzaamheid, een hands-on aanpak hebt en graag bijdraagt aan tastbare resultaten, dan is een meewerkstage bij FAAY perfect voor jou. Loop bijvoorbeeld mee op de afdeling Research & Development, waar je werkt aan het verder verduurzamen en circulariseren van onze bouwmaterialen en wanden. Of voel je je meer op je plek op onze Productieafdeling, waar je het productieproces kunt voorbereiden en optimaliseren. Als je een creatieve geest hebt en bedreven bent in communicatie, dan is onze Marketingafdeling jouw speelveld.

AFSTUDEERSTAGE

Ben jij klaar om je tanden te zetten in diepgaand onderzoek en innovatie? Dan is een afstudeerstage bij FAAY jouw volgende uitdaging. Wij bieden intrigerende vraagstukken en boeiende onderwerpen aan waar je volledig in kunt opgaan. Als stagiair krijg je de unieke kans om bij te dragen aan onze missie om de bouwsector te verduurzamen. Je zult betrokken zijn bij het uitvoeren van onderzoek naar nieuwe en verbeterde bouwmaterialen en -technologieën die zowel innovatief als milieuvriendelijk zijn. Je zult samenwerken met ons ervaren team van professionals en experts in duurzaamheid en technologie.

WIE BEN JIJ

  • Je volgt een hbo-opleiding richting Building Environment, Bouwmanagement, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie met affiniteit voor duurzaamheid.
  • Je hebt een passie voor innovatie en duurzaamheid in de bouwsector en wilt graag bijdragen aan positieve verandering.
  • Je bent leergierig en proactief, altijd op zoek naar nieuwe kennis en kansen.
  • Je bent super enthousiast en gemotiveerd om je in te zetten voor een duurzamere toekomst.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

 WAAROM FAAY

  • Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen binnen een dynamisch bedrijf.
  • Je wordt ondersteund door een team van experts die gepassioneerd zijn over wat ze doen.
  • Je krijgt de vrijheid om jouw (technische) interessegebied te verkennen en te ontwikkelen.
  • Je draagt bij aan duurzame oplossingen en innovatie in de bouwsector.

 SOLLICITEER NU EN START JE AVONTUUR BIJ FAAY!

Wil jij een actieve rol spelen in de toekomst van duurzame bouwmaterialen? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar Monique de Vos-Faay, info@faay.nl

We kijken ernaar uit om jouw passie en expertise te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een groenere toekomst voor de bouwsector.