Ook verzekeringsmaatschappijen erg geïnteresseerd in 2Resist ceiling-system

By 7 juni 2014mei 24th, 2017Publicaties
Faay Wanden en Plafonds - Zorgcentra cover
In ons vakblad nemen we de in de zorgsector spelende problematiek onder de loep en worden nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (ver)bouw gevolgd. Eén van de belangrijkste redenen van het ontstaan van dit vakblad is de grote behoefte aan juiste informatie tijdens de periode van nieuwbouw en renovatie.
Faay Wanden en Plafond - Brandwerend plafond detail

Het 2Resist ceiling system is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, zowel in natte als droge en hygiënische ruimtes.
De eerste afnemer van het plafond is de Geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) Eindhoven. Het gaat daar om een instelling waar mensen met zware psychische klachten worden gehuisvest.
De GGZ had een aantal eisen. Zo moest het plafondsysteem minimaal 90 minuten brandwerend zijn. Een tweede wens was dat het plafond uitneembaar moest zijn voor de momenten waarop er iets aan de installaties aangepast moest worden.
Het 2Resist ceiling system voldoet volledig aan deze eisen. Bovendien is het plafondsysteem kant en klaar zodra het gelegd is. De witte platen hebben een korrelstructuur en een perforatie voor de akoestiek en hoeven niet meer geverfd of bewerkt te worden. De plafondtegels zijn samengesteld uit nagenoeg onbrandbare producten. Een bijkomend voordeel is dat ze een goede geluidsisolatie en een hoge thermische isolatie bieden.
Daarnaast verbetert het plafondsysteem de duurzaamheid van het pand niet alleen dankzij de brandwerende kwaliteit, maar ook doordat de platen uitneembaar en herplaatsbaar zijn en dankzij het minimale zaagverlies tijdens de montage. Dit is te danken aan de slimme calculatieservice van Faay. De ruimtes
worden vooraf digitaal ingetekend, waarna direct duidelijk wordt hoeveel materiaal er nodig is.

PUBLICATIES
170 Woningen slopen en opnieuw bouwen in 40 dagen

In het Haerenkwartier in Oosterwolde vernieuwt aannemer Nijhuis Bouw in opdracht van woningcorporatie Actium 170 woningen. De initiële aanvraag die Nijhuis kreeg ging over het gasloos maken en verbeteren van...

353 vooroorlogse sociale huurwoningen krijgen complete make-over

Na drie jaar van voorbereidingen en testen was het eigenlijk zover: eind 2019 keurden de bewoners van de buurt Complex 507 in Lombok-West (Utrecht) de plannen goed, waardoor in april gestart kon met de grondige renovatie van 353 sociale huurwoningen.

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.