Het probleem

De badkamer in deze huurwoning bevindt zich op de eerste verdieping. De huidige bewoonster is mindervalide en niet in staat zich per trap naar de bad-en slaapkamer op de eerste verdieping te begeven.

De oplossing

Op de begane grond is een aanbouw gerealiseerd met een diepte van 3 meter. Hierdoor is er een grotere woonkamer gecreëerd waarin een slaapkamer en een badkamer zijn gemaakt. In verband met eventuele huurders in de toekomst is gekozen is om hiervoor Faay Scheidingswanden (VP54) te gebruiken. Deze wanden zijn demontabel en zonodig in de toekomst te demonteren.

De demontabele badkamer is voorzien van Fibo Trespo wandpanelen met tegel-look, een verlaagd plafond en een aangepaste toilet. Het douchegedeelte is voorzien van een zitting en hulpbeugels.

De korte bouwtijd is mogelijk geweest door een gedegen voorbereiding en prefabricage van de onderdelen.

In een mooie groene wijk aan de Esmeijerlaan in Driebergen staat deze huurwoning.

In verband met de minder validiteit van de bewoner, heeft WC Heuvelrug Wonen deze woning aan laten passen naar de huidige wensen. In slechts 2 weken tijd is een aanbouw / slaapkamer / badkamer gerealiseerd.

Overige projecten

We have been offered the gorgeous Ladymatic series from Rr, a group that not simply capabilities beautiful wrist replica watches watches but additionally comes with an amazing method of could wrist watches. With many smooth exciting watches along with other considerably simple and superior inside their minimalism, this specific series by no means ceases to astonish us.